Ajankohtaista

Kuulumisia maaliskuussa 2024

Yrittäjyys jatkuu edelleen hyvin pienimuotoisena, mutta olen kiinnostunut kuulemaan yhteistyöehdotuksista ja otan vastaan tarjouspyyntöjä. Opinnot sujuvat tällä hetkellä mukavasti Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa. Mikäli sinulla on erityisesti seuratyöhön tai liikuntapolitiikkaan liittyviä yhteistyöavauksia, teen näihin teemoihin liittyviä luentoja ja konsultointeja erittäin mielelläni. Autan edelleen mielelläni myös äitejä liikunta-asioissa sekä ohjaan liikuntaa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Toivottavasti tavataan vuonna 2024!

-Mirka

Unelma käy toteen

Olen saanut opiskelupaikan Jyväskylän yliopistosta liikunnan yhteiskuntatieteistä ja aloitan opintoni syksyllä 2023. Toimin kuitenkin pienimuotoisesti yrittäjänä vielä ainakin vuoden 2023 loppuun, joten olethan yhteydessä mikäli sinulla on tarvetta palveluilleni tai ehdottaa yhteistyötä.

Elintapavalmennus opetus- ja vaka-henkilöstölle Mikkelissä

ryhmäkuva
mentimeterkuva

Vuonna 2022 pääsin toteuttamaan elintapavalmennusta osana Vape-hanketta Mikkelin kaupungin opetus- ja varhaiskasvatushenkilöstölle. Valmennus sisälsi 9 ryhmätapaamista ja lisäksi jokaisella osallistujalla oli mahdollisuus kahteen tunnin mittaiseen yksilöohjauskertaan. Valmennus aloitettiin huhtikuussa ja se päättyi lokakuun loppuun.

Ennen valmennuksen aloitusta osallistujille oli tehty Kehon kuntoindeksi -mittaukset sekä Firstbeat-mittaus ja nämä toistettiin syksyllä 2022 elintapavalmennuksen loppumetreillä.

Seurantamittaukset

Syksyllä 2022 toteutettujen seurantamittausten perusteella
henkilöstön valtaosalla kuntotaso kääntyi nousuun ja itsearvioitu
työkyky parani. Riskiryhmiin kuuluvien kuntotason parantumista voidaan
pitää positiivisena muutoksena työkyvyn kannalta.

Lue lisää TÄÄLTÄ