Hyvinvointimittaukset

Hyvinvointimittaus kuvituskuva

Katso video hyvinvointimittauksista

Hyvinvointimittauksilla voidaan selvittää yksilön hyvinvoinnin tila monipuolisesti ja luotettavasti asiantuntijoiden ohjauksessa. Mittaukset perustuvat Active Life Labin tutkimuksissa käytössä olevaan protokollaan, jonka osana mittaustuloksia tulkitaan ja saadaan tulokseksi yksilön terveyden ja toimintakyvyn vahvuudet ja kehitettävät kohdat.

Tulosten perusteella voidaan myös ennustaa tulevia terveyden ja toimintakyvyn muutoksia. Mittauksilla lisätään uskoa kykyyn huolehtia omasta hyvinvoinnista ja maksimoidaan mahdollisuudet huomata myönteisiä muutoksia hyvinvoinnissa.

Hyvinvointimittausten valikoima

  • kehonkoostumus
  • kestävyyskunto
  • lihaskunto (jalkaprässi ja puristusvoima)
  • valtimojäykkyys ja verenpaine
  • sykevälivaihtelu
  • liikkuvuustestit

Hyvinvointimittaukset tehdään Active Life Lab Älysalilla asiantuntijoiden ohjauksessa ja mittauksiin on vaivatonta osallistua. Kokonaisuutena mittaukset eivät kuormita pientä kävelylenkkiä enempää ja ne eivät edellytä aiempaa liikunnallista kokemusta tai harjoittelutaustaa. Saat kaikista mittauksista henkilökohtaisen palautteen ja tiedon, miten tuloksesi ovat suhteessa muuhun väestöön.

Kaikki mittaukset voidaan toteuttaa myös pienryhmissä (alle 10 henkilö). Mittauksiin sisältyy 20 minuutin ryhmäpalaute, jossa on mahdollisuus kysyä tuloksista asiantuntijalta. Koko mittausvalikoiman läpikäyminen kerralla vie ryhmässä noin 2 tuntia.

Mittaukset soveltuvat kaikille perusterveille ja liikuntakykyisille ihmisille. Jokainen mittauksiin osallistuva täyttää liikunnan vasta-aihekysely ennen mittauksien aloittamista. Kehonkoostumusmittausta ei voida tehdä mikäli henkilö on raskaana tai hänellä on sydämentahdistin.

Hyvinvointimittauksen hinnasto

Ajanvaraus yksityishenkilöille

Valitse Palvelu-otsikon alta Hyvinvointimittaukset ja toivomasi mittausten määrä. Kerro varausta tehdessäsi mitkä mittaukset haluat ja tuleeko minun tietää jotakin terveydentilastasi.

Hyvinvointimittaukset ryhmälle

Kysy tarjousta ryhmällesi sähköpostilla mirka@mirkajussila.fi TAI