Front Page

KUKA MINÄ OLEN?

Olen liikunnasta ja hyvinvoinnista palavasti kiinnostunut humanisti, joka päätti rohkeasti lähteä kokeilemaan siipiään yrittäjänä. Haluan ohjaajana ja valmentaja kohdata ihmisen aidosti, olla läsnä ja ottaa asiakkaiden elämäntilanteet kokonaisvaltaisesti huomioon. Uskon että jokainen ihminen tuntee itsensä ja oman tilanteensa parhaiten ja osaa sanoittaa hyvinvointinsa ja terveytensä pulmat kunhan vain hieman autetaan.

Koulutus:

– Yhteisöpedagogi, Mikkelin ammattikorkeakoulu 2016
– Terveysliikunnan ohjaajan starttikurssi, UKK-instituutti 2018
– Elintapaohjauksen ammattilaiseksi -koulutus, Essote & UKK-instituutti 2018

LUE LISÄÄ

Liikunnanohjaus ryhmille

Tutustu liikunnanohjauksiin

Elintapaohjaus, yksilöohjaus ja ryhmäohjaus

Tutustu

Tyky-/tyhy-päivien suunnittelu ja toteutus

View project

Lasten ja nuorten liikunnanohjaus sekä leiritoiminnan suunnittelu ja organisointi

Tutustu

Luennot ja koulutukset

Tutustu

Liikuntatapahtumien suunnittelu ja organisointi

Tutustu

Palaute

Minusta sanottua matkan varrella.

Nainen

31v

Palaute oli kannustavaa, motivoivaa, innostavaa ja realistista. Mirka muistutti pienistä askelista ja pienistä muutoksista, joiden avulla pysyvää elämäntapamuutosta on helpompi tehdä. Pienet repsahdukset eivät olleet maailmanloppu, vaan siirrettiin katse tulevaan.Nainen

31v

Elintapaohjaukselta sain uutta katsontakantaa omiin valintoihin. Viikot toivat elämään uutta ruokarytmiä ja liikunnan iloa, joka taas lisäsi tyytyväisyyttä omaan elämään. Olin jo etukäteen tietoinen minkälainen on terveellinen ja järkevä ruokavalio ja ateriarytmi, tai miten ruuan ja liikunnan suhde vaikuttaa painonpudotukseen, mutta jostain syystä niitä ei yksin ole osannut viedä käytäntöön.

Nainen

41v

Elintapaohjauksen pienet tavoitteet, joita tarkasteltiin jakson aikana olivat helposti toteutettavissa. Tavoitteet eivät vaatineet suuria ponnisteluja vaan pieniä muutoksia arjessa.
Sain todella paljon uutta intoa lähteä toteuttamaan muutoksia. Myös pienet muutostavoitteet olivat erinomaisia ja kun kaikki ne sujuvat hyvin pystyn itse löytämään lisää vastaavanlaisia pieniä uusia tavoitteita entisten tilalle.

Nainen

31v

Tuhannesti kiitoksia Mirka! Elintapaohjaus oli silmiä avaava ja kannustava. Jumppa- ja aamupalavinkit mainioita ja sait muutoksen tuntumaan hyvältä! Parhaillaan pienet muutokset arjessa ei tunnu mahdottomalta työmaalta vaan mahdollisuudelta.Ota rohkeasti yhteyttä!

Kiinnostuitko? Ota minuun rohkeasti yhteyttä, niin kartoitamme yhdessä juuri sinun elämäntilanteesi sopivan tavan lähteä parantamaan elämänlaatua! 

[materialis_contact_form]