Minusta

Kuka minä olen?

Mirka

Olen liikunnasta ja hyvinvoinnista palavasti kiinnostunut humanisti, joka päätti rohkeasti lähteä kokeilemaan siipiään yrittäjänä. Haluan ohjaajana ja valmentaja kohdata ihmisen aidosti, olla läsnä ja ottaa asiakkaiden elämäntilanteet kokonaisvaltaisesti huomioon. Uskon että jokainen ihminen tuntee itsensä ja oman tilanteensa parhaiten ja osaa sanoittaa hyvinvointinsa ja terveytensä pulmat kunhan vain hieman autetaan. En halua olla piiskuri, puolesta-ajattelija enkä opettaja. Olen ennemmin tsemppari, ohjaaja, liikuntakasvattaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sanansaattaja.

Minulla on vuosien kokemus liikunnan ohjaamisesta, lasten ohjaamisesta, leirien ja tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä koulutuksista. Olen toiminut niin liikuntasuunnittelijana, seurankehittäjänä, leirinohjaajana, iltapäivätoiminnan ohjaajana kuin opettajanakin.

Opiskelen ja kouluttaudun mielelläni koko ajan lisää ja imen itseni uusinta tietoa ja tutkimustuloksia. Oma harrastustaustani on liikuntapainotteinen, mutta laaja: joukkuevoimistelua, tanhuja, ratsastusta, rullaluistelua, pesäpalloa, yleisurheilua, hiihtoa, uintia, juoksua, kuntosalia, sählyä, frisbeegolfia. Siinä tärkeimmät vuosien varrelta. Nykyisin vapaa-aikani kuluu luonnossa liikkuen, CrossFit-salilla sekä pesäpallon parissa. Lisäksi ja tärkeimpänä olen pienen pojan äiti.

Koulutukseni

Yhteisöpedagogi (AMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulu 2016

Terveysliikunnan ohjaajan starttikurssi

UKK-insituutti 2018

Elintapaohjauksen ammattilaiseksi -koulutus

Essote & UKK-insituutti