Asiakaskokemukset

Isot kiitokset tähänastisesta yhteistyöstä! Suunta Yhdessä-hankkeen ryhmätoiminta kokonaisuudet(8vkoa) ovat kunnille ns. ilmaisia paketteja hankkeen toimesta. Olemme yrittäneet kasata toimivan paketin sisältäen sopivasti toiminnallisuutta ja teoriapohjaa. Pääasiassa ohjaan ja suunnittelen toimintaa ryhmälle itse, mutta olen voinut muutamille kerroille käyttää ostopalveluita. Ostopalvelun mahdollisuuden olen halunnut kohdentaa hyvinvointi-teemaan.

Liikunta- ja hyvinvointipalvelut Jussilan hyvinvointi-teemaa kantava osuus (4h) on ollut merkittävä koko ryhmätoiminnan kokonaisuudessa. Olet saanut kasattua neljän tunnin sisältöön juuri ne tärkeimmät ydin asiat, jotka on käyty läpi tiivistetysti (tiukan aikataulun vuoksi), mutta tuoden paljon uutta näkökulmaa ryhmäläisille. Tyylisi esittää asioita on ollut innostavaa, esimerkit käytännönläheisiä ja olet varsin positiivisesti huomioinut asiakkaat. Olet tukenut asiakkaita jopa yksilöllisesti huomioiden ja pos. palautetta antaen. Teorioita on avattu ja käsitteitä selvennetty hyvin. Tieto on vastannut mielestäni asiakkaiden tarpeeseen.

Omaat vahvat teoria pohjat ja tuot asiat osaavasti ja selkeästi esille. Jos haluaisin kehittää jotain, niin tilaisin sinulta kahdelle päivälle hyvinvointi-teemaa, jolloin mahdollistuisi toiminnallista osuutta vielä enemmän teorian tueksi.

Iso kiitos ja tsempit! Mielelläni markkinoin sinua muillekin!
Raita Eklund
SUUNTA YHDESSÄ - Osallisuudesta kohti työelämävalmiuksia
"Palaute oli kannustavaa, motivoivaa, innostavaa ja realistista. Mirka muistutti pienistä askelista ja pienistä muutoksista, joiden avulla pysyvää elämäntapamuutosta on helpompi tehdä. Pienet repsahdukset eivät olleet maailmanloppu, vaan siirrettiin katse tulevaan."
Nainen
31v
"Elintapaohjaukselta sain uutta katsontakantaa omiin valintoihin. Viikot toivat elämään uutta ruokarytmiä ja liikunnan iloa, joka taas lisäsi tyytyväisyyttä omaan elämään. Olin jo etukäteen tietoinen minkälainen on terveellinen ja järkevä ruokavalio ja ateriarytmi, tai miten ruuan ja liikunnan suhde vaikuttaa painonpudotukseen, mutta jostain syystä niitä ei yksin ole osannut viedä käytäntöön. Mirkalle suuri kiitos siitä, että hän avasi silmiä ja toi omat tavoitteet lähemmäksi. Elämäntapamuutosta on helpompi lähteä toteuttamaan kun joku on antamassa vinkkejä ja potkimassa takapuolelle. Itselle antaa liian helposti periksi, mutta ollessa toiselle "tilivelvollinen" sitoutuu muutokseen herkemmin. Pienet onnistumiset lisäsivät motivaatiota ja pienistä muutoksista alkoi tulla rutiini. Elintapaohjaus lisäsi innostusta, tietämystä ja motivaatiota muutokseen. Painoa tippui ohjauksen aikana muutama kilo ja vielä on tiputettavaa. Ohjaksen aikana tavoitteet tulivat kuitenkin lähemmäs ajatusmallin muuttumisen myötä. Painon pudotus ei tunnu mahdottomalta, kun siihen lähtee pienin muutoksin, ilman että heti pitäisi tiputtaa 20kg. Vapaa-aika tuntuu myös lisääntyneen, koska vapaa-aika on nykyään aktiivisempaa ja tuntuu saavansa siitä enemmän irti. Enää ei pode huonoa omaatuntoa, että olisi pitänyt lähteä liikkumaan, kun liikunnalle varaa-aikaa. Säännölliseen liikuntaan ja siitä saatavaan hyvän olon tunteeseen on jäänyt koukkuun. Elintapaohjaus lisäsi myös tyytyväisyyttä parisuhteeseen. Osallistuimme kumppanin kanssa yhdessä valmennukseen. Yhdessä tekeminen, liikkuminen, kokkailu ja arjen suunnittelu sekä toisen kannustaminen ja tsemppaaminen on tuonut suhteeseen entisestään hyvää energiaa."
Nainen
31v
"Elintapaohjauksen pienet tavoitteet, joita tarkasteltiin jakson aikana olivat helposti toteutettavissa. Tavoitteet eivät vaatineet suuria ponnisteluja vaan pieniä muutoksia arjessa. Sain todella paljon uutta intoa lähteä toteuttamaan muutoksia. Myös pienet muutostavoitteet olivat erinomaisia ja kun kaikki ne sujuvat hyvin, pystyn itse löytämään lisää vastaavanlaisia pieniä uusia tavoitteita entisten tilalle. Oli myös opettavaista huomata miksi jotkut tavoitteet eivät toteutuneet ja mikä kaikki vaikuttaa muutostavoitteiden toteuttamiseen. Uusia tapoja jäi monia ja muutaman muutostavoitteen muokkasin sopivammaksi alkuperäisestä, mutta suurin osa on jäänyt elämään. Eivät ole vielä automaattisia tapoja, mutta hyviä ohjenuoria. Paino tavoitetta en saavuttanut omista valinnoistani johtuen, mutta se tippui pari kiloa. Mutta kaikki osa-alueet paranivat muuten (ruokailu, uni, liikunta ja koettu terveys)"
Nainen
41v
"Tuhannesti kiitoksia Mirka! Elintapaohjaus oli silmiä avaava ja kannustava. Jumppa- ja aamupalavinkit mainioita ja sait muutoksen tuntumaan hyvältä! Parhaillaan pienet muutokset arjessa ei tunnu mahdottomalta työmaalta vaan mahdollisuudelta."
Nainen
31