Sohvaperunasta lenkkariporkkanaksi -valmennus

SOHVAPERUNASTA LENKKARIPORKKANAKSI

Olisko kiva jaksaa hölkötellä vähintään 5 kilometriä ilman, että yskii keuhkojaan pihalle tai polvet kieltäytyy yhteistyöstä? Jos yhtään pohdit, että “voishan se tosiaan olla, mutta enhän minä jaksa nytkään hölkätä edes postilaatikolle”, niin tämä valmennus on just sulle. Nyt nimittäin lähdetään liikkeelle todella kevyesti ja helpoilla jutuilla ja kasvatellaan kuntoa pikkuhiljaa ennen ensimmäistäkään juostua kilometriä.

Kenelle sopii?

Kaikille jotka tuntee olevansa heikossa kunnossa, mutta jotain pitäisi tehdä koska näin ei voi jatkua. Painolla ei ole mitään väliä eikä liioin liikuntataustalla.

Koska valmennus alkaa ja kauan kestää?

Valmennus alkaa tammikuussa 2021 viikolla 2 ja kestää huhtikuun loppuun eli viikolle 17.

Mitä valmennuksessa tehdään?

No juostaan! Ei vaiskaan. Saat jokaiselle 4 viikon jaksolle uudet ohjeet mitä tehdä. Homma startataan mm. kävelyllä ja pikkuhiljaa intensiteettiä kasvatetaan ja edetään kohti pidempiä ja pidempiä juoksupätkiä. Lisäksi lenkkien oheen tulee lihaskuntoharjoittelun ja kehonhuollon ohjeet tukemaan koko kropan kehittymistä sekä palautumista. Lenkkejä/harjoitteita tulee 2-4 kpl/viikko ja niiden kesto vaihtelee 20-60 minuutin välillä.

Lisäksi on mahdollisuus osallistua yhteiseen aloitus-, väli- ja lopputapaamiseen Mikkelin keskusta-alueen lähistöllä (sovitaan paikka yhteisesti). Myös suljettu Facebook-ryhmä toimii keskustelupaikkana ja siellä saa kysyä valmentajalta eli meikämansikalta asiasta ja asian vierestä.

Mitä valmennuksessa ei ole?

Ei tarvi sitoutua mihinkään jäsenyyksiin, kuntosalilla käymiseen, välineiden ostamiseen tai viikottaisiin tapaamisiin.

Mikä on tavote?

Tavotteena on, että jokainen osallistuja jaksaa kevyesti kuin villivarsa juosta vähintään 5 kilometriä viimestään Vappuna 2021. Lisäksi sulla voi olla itellä muitakin tavoitteita kuten painonpudotus ja semmosethan tässä onnistuu ohella varsin mukavasti.

Mitä tarvii tehdä?

lmottaudu mukaan vaikka heti. Maksa. Tarkista että sulla on ok-kuntoset ja sulle sopivat lenkkarit olemassa. Odota ohjeita. Sitten vaan teet niinku valmentaja ohjeistaa. Valmentaja ei voi pakottaa mihinkään eikä tehdä puolesta, joten ihan ite on valittava milloin ja missä lenkkinsä ja muut harjoitteet hoitaa, kengännauhat on ite solmittava ja ulos on vaan päättäväisesti lähdettävä.

Mitä maksaa?

Valmennus maksaa 99 € (koko setti)

Jos haluat kehonkoostumusmittaukset ennen valmennusta ja/tai valmennuksen jälkeen niin saat nekin samalla vaivalla hintaan á 19 € (normaalisti á 29 €).

Miksi ostaa just tämä valmennus?

Koska tämä ei ole mitään ydinfysiikkaa. Keskitytään peruskunnon kasvattamiseen ja edetään niin helpoin askelin ettei tässä voi epäonnistua. Ja jos toteat vielä toukokuun 1. päivänä 2021 että tämä oli ihan paskaa enkä vieläkään jaksa juosta edes sinne postilaatikolle, niin katohan peiliin ja kysy että “teitkö niinku sanottiin?” Jos vastaus on kyllä, niin laita mulle palautetta ja saat rahas takasin.

Missä voi ilmoittautua?

Laita viestiä tai soita numeroon 041 3175 393 TAI kirjoittele sähköpostia mirka@mirkajussila.fi

Lisätietoja voi kysellä samoilla yhteyksillä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *